Particibaan

A4-leaflet en flyer met antwoordkaart

Particibaan wilde voor een beurs voor werkzoekenden inschrijfformulieren en werkfitleaflets. Met de werkfitleaflets leggen zij werkzoekenden uit welke kansen zij werkzoekenden bieden om weer klaar te zijn om aan het werk te gaan.

 

Daarnaast hebben zij een flyer met antwoordkaart. Fabiola legt met haar verhaal uit hoe zij als een werkzoekende met uitkering succesvol aan een baan kwam. Hieronder een inschrijfkaart met verzoek tot een gesprek met Particibaan.

Visitekaartje

Voor elke nieuwe werknemer volgt een nieuw visitekaartje. Op de voorzijde staan alle contactgegevens. Links de persoonlijke gegevens van de werknemer, rechts de adresgegevens; inmiddels staan de twee lokaties Rijswijk en Rotterdam beiden genoemd.

 

Op de achterzijde zijn decoratief een heel aantal beroepen genoemd. Hiermee wordt duidelijk voor hoeveel soorten mensen en beroepen Particibaan zich inzet.

Waterflesjes en rollups

Op de werkzoekendenbeurs is Particibaan ook zichtbaar. Ik heb voor de stand zelf een aantal roll up banners gemaakt, die door het jaar heen als decoratie op kantoor staan. Als give-a-way hadden ze in 2018 waterflesjes met eigen label. Daarnaast hebben zij folders waarin hun filosofie wordt uitgelegd.

 

 

Over Particibaan

Particibaan helpt bij het realiseren van sociaal personeelsbeleid. Zij selecteren en begeleiden kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en dragen alle werkgeversrisico’s. Werkgevers krijgen gemotiveerde en loyale medewerkers.