magazine
De derde editie van Haven in Zicht ligt in 15.000 brievenbussen bekijk
magazine
Promotiemagazine met diverse ondernemers bekijk
magazine
Patiëntenblad Vereninging van Hirschsprung bekijk

Bedrijfsmagazines zorgen voor klantenbinding

De overtuigingskracht van verhalen

Onder de naam Bladproducties maak ik, met Ans Meiborg magazines en geef ze uit. In samenwerking met andere tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en drukkers maken wij magazines op maat.

Een bedrijfsmagazine is in te zetten als relatiegeschenk of als jubileumcadeau. Eenmalig, jaarlijks of met een regelmatige frequentie. MKB-magazine maakt bedrijfsmagazines op maat.

Ook een bundeling van diverse bedrijven is denkbaar. Hierdoor stel je jezelf voor de klanten en relaties van andere bedrijven. Bijvoorbeeld onze eigen productie; Opmerkelijk

Neem een kijkje op de website

Ons nieuwste project is HR Expert magazine. Samen met enkele HR deskundigen ontwikkelen Ans ik een magazine dat HR-specialisten gaan gebruiken voor hun eigen marketing. Een gezamenlijk blad met inhoudelijke artikelen waarin elke professional zich profileert met zijn/haar expertise in de vorm van een redactioneel verhaal. De deelnemers hebben aanvullende expertises, zodat er geen onderlinge concurrentie is. Er is ruimte voor 10 -18 ondernemers. De specialisten die in het blad staan zijn zelf ook ambassadeur, waardoor ze zelf invloed hun met wie ze in het magazine staan. D aarnaast kunnen we een artikel zo tegen een redelijke prijs aanbieden.

HR Expert Magazine