STC Trade

Visitekaartjes

STC produceert filters voor schepen. Deze filters zijn uniek door de precisie van de gaatjes. Dit komt in de visitekaartjes tot uiting door de spotlaag over de zwarte ondergrond.

 

 

STC Trade

Website

Stimulans Consultancy ontwikkelt en handelt in diverse innovatieve producten voor de offshoremarkt. Om deze producten goed overzichtelijk aan de klant te kunnen tonen, is er een webshop ontwikkeld.

 

STC Trade

Productsheet voor een van de producten van STC Trade.

 

 

STC Trade

Voor de presentatie op een beurs hebben wij voor STC Trade twee banners laten maken. De eerste voor het product Perfoplast - perfect geperforeerd kunststof materiaal. De andere voor Fiberstrain - glasvezelversterkt materiaal voor de productie van o.a. wierpotten.

 

Website voor Perfoplast

Stimulans Consultancy ontwikkelt en handelt in diverse innovatieve producten voor de offshoremarkt. Vanuit de merknaam STC is een nieuw product ontwikkeld; Perfoplast. Perfoplast is een kunststofmateriaal dat in de scheepsbouw voor filters wordt gebruikt. Het materiaal is beter doorlaatbaar en vanwege de verfijnde afwerking.

Voor Perfoplast heb ik een logo en een website gemaakt.

 

Logo

STC Trade is een onderdeel van Stimulans Consultancy. Voor STC Trade en de niche producten Perfoplast en Fiberstrain heb ik logo in de lijn van Stimulans gemaakt. Ik heb de kleur groen en het lettertype behouden. Zwart - en de groen van Fiberstrain - zijn gekozen om een link naar het materiaal te leggen.

 

Over STC Trade

STC Trade is een specialist in duurzame innovaties voor de scheepsbouw & industrie. In de scheepvaart wordt, om motoren van schepen en jachten te koelen, zeewater gebruikt. Het zeewater wordt gefilterd van zeewier, vissen, kwallen en plastic. STC Trade ontwikkelt hier producten voor.