Deltrap Ernst Bouw en Wonen

Kerstkaart

Sander en Priscilla wilden hun klanten een fijne kerst en een gelukkig 2019 wensen. Hoe beter dan met een op maat gemaakte kerstkaart. Uiteraard werd de kaart vierkant; net als het logo. De knallende oranje kleur maakt het herkenbaar Deltrap Ernst Wonen.

Huis aan huis flyer

Voor DeltrapErnst Wonen heb ik en bedrijfsfolder gemaakt voor huis aan huis verspreiding. Vanwege de vele nieuwbouw projecten in Den Haag en Scheveningen in het bijzonder, vroegen Sander en Priscilla mij een krachtige folder te ontwerpen die direct opvalt op de deurmat.
De folder moest in lijn zijn met de website en de nieuwsbrief die zij maandelijks versturen.

Ontwerp bedrijfsfolder voor huis aan huis verspreiding

Priscilla Deltrap vroeg mij een folder te onderpen waar haar stil en producten goed in naar voren komen. Ze wilde haar verhaal en haar speerpunten van haar winkel in een A5 communiceren. Ik heb voor een liggende A5 gekozen omdat hij dan net iets chiquer overkomt en net iets meer opvalt. De vorm van hun logo komt terug in de ruitvormige afbeeldingen en door niet de hele folder te vullen met beeld creeër je ruimte; net als in je huiskamer. Een uniek aanbod vraagr om een uniek ontwerp.

Over Deltrap Ernst Wonen

DeltrapErnstBouw en DeltrapErnstWonen voor alle verbouw plannen in en om uw huis of voor een compleet nieuw interieur. Zij voeren werkzaamheden uit voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Ze bouwen met een enthousiast team van gekwalificeerde professionals. Door de vele jaren aan ervaring in huis hebben ze veel gezien en gedaan en niets is ze dan ook te gek.