IndivForte
Centrum voor Stressvermindering en Mindfulness

Huisstijlaanpassing en drieluikfolder

Als ondernemer groei je. Als het goed gaat tenminste. Je veranderd als mens, je verandert je aanbod. Soms zit iets je in je uitstraling dwars na zo’n verandering. Esther, van IndivForte, wilde van het blauw in haar logo af, het moest rustiger, geaarde. We hebben gekozen voor olijfgroen.

Esther vroeg of met dit logo een nieuwe folder kon maken. Ik heb gebruik gemaak van een van de foto’s die zij ook op haar website gebruikt, en die aangepast naar haar huisstijlkleur.

Verder heb ik haar andere communicatiemiddelen aangepast

Online advertentie

Voor IndivForte heb ik een nieuw ontwerp voor de website gemaakt. Esther heeft zelf een goed beeld wat zij wil. Aan mij de uitdaging om haar ideeën werkelijkheid te maken. We hebben voor een WordPress site gekozen zodat zij zelf ook regelmatig een nieuwe blog kan toevoegen.

 

Bekijk deze website.

Visitekaartje

Na een kleine aanpassing van haar logo hebben we ook het visitekaartje gerestyled. Esther heeft gekozen voor meer nadruk op de kleuren uit haar logo en voor een vertrouwde indruk een foto op haar kaartje.

 

 

Over IndivForte

IndivForte Stressvermindering en Mindfulness is 5 jaar geleden door Esther van der Sluis opgericht. Alles wat zij tot nu toe in haar leven heeft meegemaakt en vakopleiding, jarenlange werkervaring als manager in het bedrijfsleven en 23 jaar ondernemerschap, komt samen in dit prachtige bedrijf. Het vinden of hervinden van eigen kracht en wijsheid loopt als een rode draad door de begeleiding … bij particulieren of bedrijven.