First 1 Bedrijfsfitness

First1 Fit Scope

First1 Bedrijfsfitness heeft veel telefonisch en e-mailcontact met haar klanten. Zeker klanten die ze al een tijd kennen. Toch willen ze deze klant graag triggeren verder te kijken dan hun normale fitprogramma.

Hierdoor ontstond het idee van een digitale brochure. Het complete programma uitgewerkt, per pagina wordt één activiteit besproken. Hierin worden diverse activiteiten beschreven; sport en beweging, maar ook een workshop over voeding of werkstress.

Deze e-brochure wordt met een mail meegestuurd en zodoende wordt de klant op de hoogte gebracht van het aanbod.

 

First1 Kalender

Aan het begin van het jaar stuurt First 1 Bedrijfsfitness naar een aantal klanten een Fitkalender. Aan de hand van deze kalender kunnen betreffende afdelingen wisselende jaarprogramma's opstellen.

 

Over First1 Bedrijfsfitness

Productieve en energieke medewerkers zijn goud waard. Met hun kennis, ervaring en inzet bepalen ze het succes van jouw organisatie. Samen sporten op het werk geeft meer dynamiek in je bedrijf en een impuls aan de samenwerking. First1 Bedrijfsfitness zien voor iedere ruimte en voor ieder budget een passende sportieve oplossing. Investeren in vitaliteit op het werk verdient zich terug, gegarandeerd!